torsdag den 28. august 2014

Beton græskar DIY


Græskarene er lavet i nylonstrømper.  Betonen skal være grødagtig og må ikke være for tynd.
Fyld beton i indtil den har den ønsket størrelse og bind snore omkring.
Stilken laves ved at komme en lille smule beton i efter du har lukket for græskaret, binder atter en knude.
Snore tages af efter ca. et døgn. Jeg har taget strømpen af. Men på facebook er der en side for kreativ beton. Her er der flere, der har ladet strømpen sidde på og malet græskaret....


9 kommentarer:

 1. Det kunne da godt være, man skulle lave sådan et græskar eller to. Der behøver man ikke bekymre sig over, om de er modne nok til at plukke :-)
  Mange hilsener, Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen.... Hihi ja de er langtidsholdbare.... Så du må i gang
   Knus Susanne

   Slet
 2. Hej Susanne.1000 tak for vejledningen..................må se om jeg kan få manden til at hjælpe med at støbe de flotte græskar,God weekend Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Jette... Du må i gang... Det er ret sjovt...
   Knus Susanne

   Slet
 3. Du er vist også blevet ramt af beton feberen. Det er jeg også, græskar er en af mine næste projekter. De ser rigtig flotte ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ret sjovt det beton støberi.....

   Slet
 4. Jeg kan rigtig godt lide dine græskar, måske skulle jeg prøve :-)

  SvarSlet
 5. Jag läste en kommentar online av en Los Angeles-baserad Journalist Reveals Hur hon hittar sann kärlek (make), bara två dagar kontaktar hon Dr.Oduduwa spellcaster för att få tillbaka ex-pojkvän med magisk kärleksstavning Dr.Oduduwa eftersom jag har goda positiva avsikter att saker kommer att fungera för mig också, jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar mirakel, tecken och underverk. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här, eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra att få tillbaka sina förlorade kärleksrelationer och ändra brutna äktenskap. Jag hade mycket tur att ha denna Oduduwa e-postadress jag kom över oduduwa email kontakt på en blogginlägg kommentar som detta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com). Idag är jag väldigt glad att berätta med glädje till världen ... det här är ett av mitt livs mest glada ögonblick. Oduduwa Great-Love-Spell, Lunchade en stavning för min räkning för att återställa min ex-make, mitt äktenskap återställs efter så många år av skilsmässa. Jag var gift med Ambrose, min man i över 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi bröt upp före 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket att tigga med fina gåvor av kärlek.
  Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att bli dålig längre ... jag ville bara ha honom tillbaka till att älska mig för alltid.
  Jag är greateful och tacksam mot den här stora mannen Oduduwa gudar använde honom så mycket för att hjälpa mänskligheten. Jag var först med rädsla för tvivel eftersom jag kontaktade några andra spellcasters online men ingen kunde hjälpa mig tills jag träffade Oduduwa och jag gav honom ett försök och Oduduwa är en man av hans ord, det fungerar för mitt gott. Jag är säker på att det här kommer att fungera för dig också, 100% garanti framgång inom sju dagar av kärleksstavningsprocedurer.

  Dr.Oduduwa har också förmåga och magiska stavningskraften att lösa följande förhållandeproblem;
  * Stava för att säga upp skilsmässa domstolsförfaranden
  * Stava charm att skilja din kärlekspartner
  * Kärlek stava charm att locka ny kärlek
  * Love Spells Win-Back Ex älskare
  * Framgång och främjande magisk stavning
  * Lycklig charm - BUSINESS STAR
  * avdelningar - SKYDD HÖG
  * förbannelse upplösning
  * andlig rensning
  * Fruktbarhet magi - FRUKTER AV KVINNOR
  * dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
  Internet hjälper verkligen mycket med bra information för att ge snabb och brådskande lösning på livsproblem.
  kontakta Dr.Oduduwa via sin personliga adress: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvarSlet