torsdag den 24. september 2015

Vasketøj og ny terrasse


Jeg har i løbet af sommeren ønsket mig at få fliser under tøjsnoren.... 
Det blev så nu - sikkert en af sæsonens sidste have projekter...


Har netop fundet denne gamle zink balje, som stammer fra et vaskeri i det tidligere Østtyskland.. Jeg har købt den på bagagerumsmarked i Silkeborg, og kigget på den et par gange. Manden jeg købte af, har haft en del, fortalte han.


Der er stadig sand på fliserne, så det kan komme godt ned i mellem dem...
Jeg har en gammel jernseng, jeg tænker - skal stå foran drivhuset... Men det må blive til næste sommer - Det glæder jeg mig allerede til !!!!!Jeg har flere planer i området omkring drivhuset - men det bliver vist først til foråret...Sådan så der ud for kort tid siden...


5 kommentarer:

 1. Hvor bliver du glad for fliserne under tørresnoren, det er både flot og praktisk. Bliver fint med jernsengen ved drivhuset til næste sommer :-) Ja vi er jo nogle der allerede glæder os :-)
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Jeg har to zinkbaljer som ligner din, men jeg fik at vide at de var svenske.

  SvarSlet
 3. Tænk at vasketøj kan se så hyggeligt ud :o) det bliver da dejligt med fliser under tørresnoren. Jeg købte en balje nøjagtig magen til din på plantemarkedet i Kolding. Jeg spurgte ikke hvor den om fra men vil tro den er fra Øst landende. Jeg bruger min til opsamling af regnvand fra drivhuset.
  Rigtig god weekend til dig.
  Kh Linda

  SvarSlet
 4. Kære Susanne Så skønt med fliser og det ser flot ud efter tørresnors stolperne er blevet malet. Kan godt se, at det kan blive et rigtig hyggeligt sted der omkring drivhuset. Kh Tina

  SvarSlet
 5. Det er så dejligt at planlægge næste års gang i haven med nye planer. Det glæder jeg mig til at følge.
  En seng i haven ville helt sikkert blive et hit.
  Klem Lonni

  SvarSlet