fredag den 27. juni 2014

Fest...fest....


 Jeg havde fødselsdag i går... Der var fantastisk flot vejr og ikke en vind rørte sig...
Her er billedet taget midt formiddag


 I fødselsdagsgave var jeg så heldig at få den nye bog af Claus Dalby... Den glæder jeg mig rigtig meget til at læse i. Det bliver forhåbentlig en af dagene - men i disse dage står den på fest og fest.


Dagen i går gik med forberedelser og madlavning til studenterfest i aftes....
Der var som sagt super flot vejr, indtil 15 min. før gæsterne  kom. Så begyndte det at regne, først små dryp - men da alle var ankommet stod det ned i TYKKE STRÅLER.... !!! En fest vi sent vil glemme.... Men de glade gæster tog det med godt humør....!!!Det er hvad haven kan byde lige nu af blå blomster. Mit blå bed indeholder ikke så mange forskellige... Nogen der har nogle gode forslag...? . Den glade student og en god kammerat

6 kommentarer:

 1. Hej Susanne!
  Forsinket og stort tillykke med din fødselsdag, og så stort tillykke med sønnen, så herligt at se alle de glade studenter i tiden, både i bybilledet og kørerende i en vogn af en art, jeg nyder det:-))) godt de tog regnen i stiv arm, og godt billede af knægtene:-)
  Dejlig gave du har fået dig, rigtig god fornøjelse med den, når roen sænker sig!
  Hvor er den lille borddeko fin, god ide, som jeg lige vil give videre til min datter som har temaet æbler i sin eksamensopgave, der indgår også dekoration.
  Mange hilsner Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid sjovt at give idéer videre.... Synes det er en fornøjelse..
   Hvad læser din datter... ?

   Slet
 2. Stort tillykke med både fødselsdag og student. Det ser så hyggeligt ud med teltene i haven. Godt at regnen ikke ødelagde festhumøret, og haven var sikkert glad for vand. Her har vi ikke fået regn i flere uger, men i nat kom en enkelt millimeter, så jeg håber at vi får mere.

  SvarSlet
 3. Hej Susanne.Tillykke med både dig og sønnen...............lidt surt med al den regn lige før festen.Men godt at gæsterne tog det med godt humør.
  Har også selv lige haft fødselsdag ...............i tirsdags.Og har faktisk også prøvet det med telte og regn i haven til min runde dag.
  Er selv meget glad for blå salvie og katteurt i haven...............men campanula er også en dejlig plante.
  Håber du kan bruge mine råd.God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. - også tillykke med fødselsdagen til dig....

   Slet
 4. Jamen stort tillykke til både sønnen og dig ;0) Godt I ikke lod jer slå ud af regnen - men æv hvor ærgeligt!
  Hmm jeg har heller ikke det store udvalg i blå blomster pt. det eneste jeg lige kan tænke på er lupin, riddersporer eller måske en art af storkenæb. Kunne selvfølgelig også være blå hortensia, men mine er altså lyserøde og så skal man vist i gang med lidt farveleg tror jeg.. :0)
  Rigtig god weekend til dig..

  SvarSlet