fredag den 10. april 2015

Fasanæg i mine krukker


 I en stor zinkbalje vi har midt i gården tilplantet alt efter årstiden... Er der lige nu perlehyacinter...
I går opdagede jeg, at "nogen" har rodet i jorden og da jeg kiggede nærmere....  ligger der 3 æg - lidt senere kom fasanmor.... imponerende .. baljen står lige ved døren til værkstedet, så der er ikke specielt roligt.... Håber hun bliver...11 kommentarer:

 1. Ih hvor spændende med fasan og fasanæg lige ved døren. Vi må krydse fingre for, at hun ikke føler sig alt for forstyrret, så hun bliver og udruger kyllingerne (hedder de ikke kyllinger?). Det kunne være sjovt med sådan nogle små fasaner løbende rundt på gårdspladsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo ... mener også de hedder kyllinger,¨.... Ja det kunne være sjovt.... håber hun bliver

   Slet
 2. Åh hvor hyggeligt. Her har vi ikke ret mange fasaner, og slet ikke i haven, selv om jeg fodrer, for at lokke nogen til.
  Rigtig god weekend.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har både fasaner, harer en del fugle og dyr i haven.... Dog deler vi ikke helt samme begejstring min mand, drengene og jeg... Både harer og rådyrene spiser alle de nye skud...
   Men indrømmer dog, at det er lidt hyggeligt at følge med i deres færden
   Også god weekend til jer

   Slet
 3. Krydser fingre for at det lykkes for fasanen og også dig at følge med i slagets gang, det lyder rigtig hyggeligt. Det må du berette videre om her på bloggen :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg håber virkelig hun bliver, men baljen er lige ved døren... så der er megen gang frem og tilbage...og ikke megen ro

   Slet
 4. Ja har hun først bestemt sig til at ruge der må du nok vente med at bytte pynten ud til hun er færdig. Fasankyllinger forlader reden sammen med deres mor så snart de er tørre men hvor lang tid en Fasan ruger har jeg ikke lige tjek på. Krydser fingre for det lykkes.
  Hilsen Rita

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke fasaner er noget ala høns ..m.h.t. rugetid..... ? Men ikke et helt naturligt sted for en rede.... Hun må vist være lidt forstyrret.... !!!

   Slet
 5. Ej hvor spændende, og hyggeligt, jeg x også fingre, for vil gerne se mere:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg x også fingre for hun bliver....

   Slet
 6. Hej Susanne det var da en sød historie med de små fasanæg......................lad os håbe på at hun vender tilbage til dem.
  God søndag knus Jette

  SvarSlet